Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Babagan awake dhewe

Home  >  Babagan awake dhewe

Company profile

ZHEN HUAN GROUP TERBATAS (Shenzhenshi Zhen Huan Electronic Co., Ltd., Shenzhen Keysun Technology Limited), didegaké ing taun 2008, minangka direktur eksekutif saka unit catu daya China, nyetel pangembangan produk, manufaktur, penjualan lan layanan ing siji . Kita fokus kanggo ngoperake catu daya, adaptor daya AC / DC, Charger batere, catu daya LED, driver LED Dimmer, Transformer lan liya-liyane. Produk perusahaan saka output 3W nganti 200W (voltase output 4.2V dadi 48V, output saiki 0,3A nganti 15A) gunggunge 500 jinis model sing bisa memenuhi tuntutan macem-macem jinis piranti elektronik konsumen.


ZhenHuan Elektronik ngupayakake ngasilake murah, produksi pangiriman cepet menyang jagad. Kita setya nyuda dampak sing mbebayani lan ningkatake efisiensi proses sesuai karo undang-undang & ISO 9001: 2015. Iki nyedhiyakake kesempatan kanggo ora mung adol nanging uga ngasilake pasokan listrik sing efisien, hemat energi kanggo standar sing diakoni internasional. ZhenHuan Elektronik dibutuhake kanggo nyukupi macem-macem persyaratan tenaga listrik ing pirang-pirang industri kanthi lini produksi otomatis lan peralatan uji coba sing apik banget, kanggo produksi produk bermutu kanggo menehi jaminan sing bisa dipercaya.

ZhenHuan Elektronik ngupayakake macem-macem standar keamanan lan kualitas sing diakoni ing saindenging jagad. Proses kasebut mbutuhake pamriksa lan tes sing ketat sing ditindakake dening tim internal lan omah uji sing disetujoni. Umume AC eksternal nganti dc suplai listrik dadi standar UL / cUL 1310; Standar UL / cUL 8750; UL / cUL, CE, TUV (GS), RCM (SAA + C- TICK ) 62368-1 standar; Standar KC / KCC 60950; Standar CB 61558; EMC, FCC, RoHS, CCC, tandha keamanan PSE lan sertifikasi internasional liyane, ZhenHuan Elektronik bisa nyedhiyakake produk sing paling apik lan paling konsisten kanggo kabeh solusi listrik.

ZhenHuan Elektronik wis ngembangake teknologi sing luwih nyuda limbah energi, ngasilake produk sing efisien nganti 90%. Tujuane yaiku terus ngembangake produk kasebut lan adol mupangat kanggo para pelanggan. ZH POWER ganti amarga sampeyan.



Info Perusahaan
  • Tipe Bisnis:
    Manufacturer
  • Produk Range:
    Switching Power Supply , Switching Power Supply , Charger & Adapter , LED Driver
  • Produk / Layanan:
    Adaptor AC DC , Pasokan Daya Kelas UL 2 , Adaptor Daya , Driver USB , Driver Dimmable LED , Pangisi daya Baterai
  • Total Karyawan:
    51~100
  • Ibukutha (Million US $):
    3,000,000
  • Taun Established:
    2008
  • Certificate:
    CB , CCC , CE , EMC , FCC , GS , PSE , RoHS , Test Report , TUV , UL , ISO9001 , ETL
  • Alamat Perusahaan:
    8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong, China
Kapasitas Perdagangan
Informasi Perdagangan
  • Incoterm:
    FOB,CIF,EXW,Others
  • Terms of Payment:
    T/T,Paypal,Western Union,Others
  • Rata-rata Lead Time:
    Peak season lead time:One month
    Off season lead time :Within 15 workday
  • Volume Sales Tahunan (US $ Juta):
    US$5 Million - US$10 Million
  • Tombol Purchase Tahunan (Million US $):
    US$5 Million - US$10 Million
Informasi Ekspor
  • Ekspor Persentase:
    91% - 100%
  • Pasar Utama:
    Americas , Europe , Worldwide , Other Markets
  • Nearest Port:
    shenzhen port
  • Mode Impor & Ekspor:
Kapasitas Produksi
  • Nomer Produksi :
    4
  • Ora Ana Staf QC :
    5 -10 People
  • Layanan OEM :
    yes
  • Ukuran Pabrik (Sq.meters) :
    3,000-5,000 square meters
  • Pabrik Lokasi :
    8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China
Hubungi Kami
  • Contact Person :
    Ms. Jane Deng
  • Tel :
    86-132-66660104
  • Fax :
    86-0755-81461215
  • Email :
    power15@szzhpower.comKirim Enquiry
  • Alamat :
    8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong
  • Negara / Wilayah :
    China
  • Wechat :
    18948752180WechatQRCode
  • Situs web :
    https://www.szzhpower.com

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki