Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S > Pasokan Daya Ngisi Daya Baterai 8,4VDC 8A UL-kabel

Pasokan Daya Ngisi Daya Baterai 8,4VDC 8A UL-kabel

Pasokan Daya Ngisi Daya Baterai 8,4VDC 8A UL-kabel

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS100DU-0840800WU

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 200000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Kode HS: 85044

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pangisi daya batere versi kabeh-siji-siji minangka voltase terus-terusan lan mode saiki sing tetep, 8.4Volt 8000mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 8.4v kanggo pangisi daya baterai li-ion 2S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI lan dilengkapi telung pilihan colokan AC 2 pin utawa 3 pin AC kanggo EU Plug, US Plug, KR Plug, UK Plug lan AU Plug. Pangisi daya adaptor AC dc iki nggunakake omah plastik tahan api PC sing ramah lingkungan supaya pangisi daya adaptor bisa nyegah pelanggan saka bebaya listrik.

Adapter Charger


Fitur



Gaya esktop kabeh-ing-siji , pangisi daya kanggo baterai Li-ion (wesi lithium lan mangan lithium)

◆ voltase pancet lan mode saiki pancet

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

ClassⅠpower (nganggo pin bumi)

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

Indikator LED kanggo urip

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi



Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 6.024 x 2.362 x 1.496
Ukuran LxWxH (mm): 153 x 60 x 38

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: Mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,21W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik diaktifake utawa dipateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, TUV-GS CE IEC / EN62368, AS / NZS 62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS

Adaptor ijo kanthi fungsi ngisi daya
Kanggo peralatan saiki gelombang dhuwur

Charger Application


Mechanical Specification

100w


Ac Plugs Adapter



Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 40 520 x 500 x 220 200 x 120 x 50 0.45 20



Kategori Produk : Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki