Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S > Pangisi daya Baterai DC 8.4V 7Amp kanggo Kursi Rodha Listrik

Pangisi daya Baterai DC 8.4V 7Amp kanggo Kursi Rodha Listrik
Pangisi daya Baterai DC 8.4V 7Amp kanggo Kursi Rodha Listrik

Pangisi daya Baterai DC 8.4V 7Amp kanggo Kursi Rodha Listrik

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS100DU-0840700

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 200000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Kode HS: 85044

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pangisi daya adaptor jinis desktop minangka linuwih banget, voltase 8.4Volt 7000mA terus-terusan lan mode arus input input universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. Charger 8,4v kanggo batere li-ion 2S dirancang kanggo standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi opsi colokan AC 2 pin utawa 3 pin AC standar kanggo Plug EU, US Plug, KR Plug, UK Plug lan AU Plug. Charger adaptor AC kanggo dc iki nggunakake omah plastik tahan api PC sing ramah lingkungan sing bisa digunakake supaya pangisi daya adaptor bisa nyegah pelanggan saka bebaya listrik.

li-ion battery charger ul listed

Fitur


Gaya desktop, pangisi daya kanggo baterai Li-ion (wesi lithium lan mangan lithium)

◆ voltase pancet lan mode saiki pancet

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi): IEC320-C8;

KelasⅠ (kanthi pin bumi): IEC320-C6 utawa IEC320-C14

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

2 warna Indikator LED kanggo status ngisi daya (Lampu ijo kebak lan Lampu abang ngisi daya)

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 2 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 5.511 x 2.362 x 1.377
Ukuran LxWxH (mm): 140 x 60 x 35

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: voltase pancet lan mode saiki
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor iki 1.0W
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 2%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, IEC / EN62368 60950, IEC61558, AS / NZS62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC KCC GS SAA RCM CB FCC PSE CCC RoHS

Adaptor ijo kanthi fungsi ngisi daya
Kanggo peralatan saiki gelombang dhuwur

Charger Application


Mechanical Specification

84w


AC INLET



Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 500 x 420 x 200 177 x 95 x 40 0.365 20



Kategori Produk : Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki