Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S > DC 8.4Volt 5Amp AC Adapter Baterai Baterai

DC 8.4Volt 5Amp AC Adapter Baterai Baterai

DC 8.4Volt 5Amp AC Adapter Baterai Baterai

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS65DU-0840500

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 200000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Adaptor pangisi daya listrik minangka voltase terus-terusan lan mode saiki sing tetep, adaptor pangisi daya voltase input 100V-240V AC normal 8.4VDC kanthi proteksi voltase, liwat proteksi saiki lan proteksi sirkuit cendhak. Pangisi daya baterai li-ion 8.4v kalebu fitur efisiensi energi level VI, konsumsi daya tanpa beban maksimal 0,3W. Pangisi daya adaptor daya AC nganti DC duwe rong indikator lampu LED sing dipimpin listrik (lampu abang diisi daya lan lampu ijo kebak). Sampel pangisi daya batere output bisa ditampa, menehi garansi 3 taun.

Ul Listed Battery Charger

Fitur


Gaya desktop, pangisi daya kanggo baterai Li-ion (wesi lithium lan mangan lithium)

◆ voltase pancet lan mode saiki pancet

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi): IEC320-C8;

KelasⅠ (kanthi pin bumi): IEC320-C6 utawa IEC320-C14

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

2 warna indikator LED kanggo status ngisi daya (Lampu ijo lan Abang)

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 2 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 4.488 x 2.007 x 1.220
Ukuran LxWxH (mm): 114 x 51 x 31

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: voltase pancet lan mode saiki
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor iki 1.0W
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 2%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, IEC / EN62368 60950, IEC61558, AS / NZS62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC KCC GS SAA RCM CB FCC PSE CCC RoHS

Adaptor ijo kanthi fungsi ngisi daya
Kanggo peralatan saiki gelombang dhuwur

Charger Application


Mechanical Specification

60w


AC INLET



Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 455 x 370 x 170 155 x 85 x 35 0.24 14



Kategori Produk : Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki