Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S > 8.4V1A US Plugs Daya Baterai Baterai Lithium

8.4V1A US Plugs Daya Baterai Baterai Lithium

8.4V1A US Plugs Daya Baterai Baterai Lithium

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS39DU-0840100CU

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 200000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC CCC PSE GS...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pangisi daya baterai bisa dipercaya, 8,4Volt 1Amp voltase terus-terusan lan mode aktif sing dipasang ing tembok kanthi gaya output AC dc seri adaptor daya adaptor. Pangisi daya daya kelas 2 iki dilengkapi karo jinis AC plug US lan kelas II dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase 100V-120V. Nampilake efisiensi kerja level VI, konsumsi daya tanpa beban kurang ing ngisor 0,15W, kanthi kabeh plug daya daya 8.4V tundhuk karo peraturan keamanan UL / cUL FCC RoHS paling anyar. Baterai AC external to dc nyedhiyakake proteksi keamanan kanggo arus, voltase lan sirkuit cendhak.

Wall Dc Adaptor Charger


Fitur


Gaya pasang tembok , pangisi daya kanggo baterai Li-ion (wesi lithium lan mangan lithium)

◆ voltase pancet lan mode saiki pancet

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Voltase / Saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

◆ Kelas daya kelas 2

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi



Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 3.031 x 1.850 x 1.220
Ukuran LxWxH (mm): 77 x 47 x 31
Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: DC lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,15W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik diaktifake utawa dipateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, CSA22.2, TUV-GS CE IEC / EN62368, AS / NZS 62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS

Adaptor ijo kanthi fungsi ngisi daya

Kanggo peralatan saiki gelombang dhuwur Charger Application




Mechanical Specification



Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 60 360 x 352 x 250 68 x 55 x 115 0.160 10.5



Kategori Produk : Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki