Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S > Pengisi Baterai Adaptor 8.4V1.5A kanggo Li-Ion 2S 7.4V

Pengisi Baterai Adaptor 8.4V1.5A kanggo Li-Ion 2S 7.4V
Pengisi Baterai Adaptor 8.4V1.5A kanggo Li-Ion 2S 7.4V

Pengisi Baterai Adaptor 8.4V1.5A kanggo Li-Ion 2S 7.4V

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS39DU-0840150

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 200000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pangisi daya adaptor 8.4vdc minangka jinis desktop, output DC 8,4 volt 1,5 volt voltase AC universal 100V-240V AC-DC voltase terus batere lan pasokan daya modus saiki kanthi indikator sing dipimpin abang lan ijo kanggo urip. Pangisi daya kanggo batere li-ion 2S minangka produk pangisi daya paling anyar, kalebu 8 proteksi keamanan kanthi voltase, liwat arus lan sirkuit cendhak . Pangisi daya batere tandha safety sawise fitur efisiensi level energi VI, pangisi daya AC dc 8.4V uga dirancang kanggo ngliwati tandha keamanan UL / cUL CE KC CB GS RoHS PSE CCC lan syarat EMI / EMC FCC.

Ac Dc Charger Converter

Fitur


Gaya desktop, pangisi daya kanggo baterai Li-ion (wesi lithium lan mangan lithium)

◆ voltase pancet lan mode saiki pancet

Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi): IEC320-C8;

KelasⅠ (kanthi pin bumi): IEC320-C6 utawa IEC320-C14

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

2 warna indikator LED kanggo status ngisi daya (Lampu ijo lan Abang)

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 2 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 3.740 x 1.772 x 1.259
Ukuran LxWxH (mm): 95 x 45 x 32
Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: voltase pancet lan mode saiki
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor iki 1.0W
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 2%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, CSA22.2, TUV-GS CE IEC / EN62368, AS / NZS 62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS
Adaptor ijo kanthi fungsi ngisi daya
Kanggo peralatan saiki gelombang dhuwur

Charger Application


Mechanical Specification

18 36w


AC INLET



Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 455 x 370 x 170 155 x 85 x 35 0.14 8


Kategori Produk : Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki