Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S > 8.4VDC 3Amp Adaptor Daya 2S Charger Baterai Li-ion

8.4VDC 3Amp Adaptor Daya 2S Charger Baterai Li-ion

8.4VDC 3Amp Adaptor Daya 2S Charger Baterai Li-ion

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS39DU-0840300CA

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 20000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS, FCC, CB, GS, RCM...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pangisi daya plug daya tembok minangka fungsi pangisian daya cepet, voltase 8.4VDC 3000ma lan mode arus konstan output tunggal pengisi daya baterai dc kanthi dilengkapi colokan tembok AC jinis Australia . Pangisi daya adaptor universal 8,4V kanggo batere li-ion 2S yaiku konstruksi Kelas II tanpa kawat lemah lan syarat keamanan SAA RCM C-tick CE RoHS kanggo nyedhiyakake evaluasi kualitas lan produk safety kanggo para pelanggan. Pangisi daya baterai dc ac duwe pengalaman 12 taun kanggo ngatasi pesenan kanggo pembeli sing abot kanthi proses profesional lan layanan purna jual sing luar biasa .

Ac Dc Battery Charger

Fitur


Gaya pasang tembok , pangisi daya kanggo baterai Li-ion (wesi lithium lan mangan lithium)

◆ voltase pancet lan mode saiki pancet

Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Voltase / Saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

◆ Kelas daya kelas 2

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 3.031 x 1.850 x 1.220
Ukuran LxWxH (mm): 77 x 47 x 31

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: Mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,15W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik diaktifake utawa dipateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%

Standar Keamanan: UL1310, UL62368, CSA22.2, TUV-GS CE IEC / EN62368, AS / NZS 62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS

Adaptor ijo kanthi fungsi ngisi daya

Kanggo peralatan saiki gelombang dhuwur

Charger Application



Mechanical Specification

6039 Au


Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 60 360 x 352 x 250 68 x 55 x 115 0.16 11


Kategori Produk : Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki