Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S

8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S

Kategori produk dari 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S , kami produsen khusus dari Cina, pangisi daya baterai otomotif , Pangisi daya baterai lithium ion 8 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 4v R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Pasokan Daya Ngisi Daya Baterai 8,4VDC 8A UL-kabel

    Pasokan Daya Ngisi Daya Baterai 8,4VDC 8A UL-kabel

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya batere versi kabeh-siji-siji minangka voltase terus-terusan lan mode saiki sing tetep, 8.4Volt 8000mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 8.4v kanggo pangisi daya baterai li-ion 2S dirancang kanggo memenuhi standar...

    • Pengisi Baterai Standar 8,4V 8Amp kanggo Sepeda Listrik

    Pengisi Baterai Standar 8,4V 8Amp kanggo Sepeda Listrik

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya adaptor jinis desktop minangka linuwih banget, voltase 8.4Volt 8000mA terus-terusan lan mode arus input input universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. Charger 8,4v kanggo batere li-ion 2S dirancang kanggo standar efisiensi energi...

    • Kabel Baterai 8.4V 6.0A CC Charger Baterai Cerdas

    Kabel Baterai 8.4V 6.0A CC Charger Baterai Cerdas

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya adaptor kabeh-siji-siji minangka desain paling anyar, 8.4Volt 6000mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 8.4v kanggo pangisi daya baterai li-ion 2S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI lan...

    • Pangisi daya Baterai 8.4V / 7A Kabeh-kanggo-siji kanggo Mobil Toy Listrik

    Pangisi daya Baterai 8.4V / 7A Kabeh-kanggo-siji kanggo Mobil Toy Listrik

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya adaptor jinis kabeh-siji-siji minangka desain paling anyar, input input 8.4Volt 7000mA universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 8.4v kanggo pangisi daya baterai li-ion 2S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE...

    • Pangisi daya Baterai DC 8.4V 7Amp kanggo Kursi Rodha Listrik

    Pangisi daya Baterai DC 8.4V 7Amp kanggo Kursi Rodha Listrik

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya adaptor jinis desktop minangka linuwih banget, voltase 8.4Volt 7000mA terus-terusan lan mode arus input input universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. Charger 8,4v kanggo batere li-ion 2S dirancang kanggo standar efisiensi energi...

    • 8.4V 6Amp AC DC Charger Baterai kanggo Motor

    8.4V 6Amp AC DC Charger Baterai kanggo Motor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Adaptor pangisi daya listrik minangka warna ireng / putih, voltase konstan lan mode saiki sing tetep, adaptor pengisi voltase input AC 100V-240V 8.4VDC normal kanthi proteksi voltase, proteksi arus lan proteksi sirkuit cendhak. Pangisi daya baterai li-ion 8.4v ngetutake fitur level efisiensi energi VI, konsumsi daya...

    • Kabeh-ing-siji 8.4V5A CC CV Charger Baterai kanggo Laptop

    Kabeh-ing-siji 8.4V5A CC CV Charger Baterai kanggo Laptop

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Pangisi daya adaptor kabeh-siji-siji minangka desain paling anyar, 8.4Volt 5000mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 8.4v kanggo pangisi daya baterai li-ion 2S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI lan...

    • DC 8.4Volt 5Amp AC Adapter Baterai Baterai

    DC 8.4Volt 5Amp AC Adapter Baterai Baterai

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Adaptor pangisi daya listrik minangka voltase terus-terusan lan mode saiki sing tetep, adaptor pangisi daya voltase input 100V-240V AC normal 8.4VDC kanthi proteksi voltase, liwat proteksi saiki lan proteksi sirkuit cendhak. Pangisi daya baterai li-ion 8.4v kalebu fitur efisiensi energi level VI, konsumsi daya tanpa...

    • Pangisi daya Kabel 8,4V 5.5A DC kanggo Batere 18650

    Pangisi daya Kabel 8,4V 5.5A DC kanggo Batere 18650

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Pangisi daya adaptor kabeh-siji-siji minangka desain paling anyar, 8.4Volt 5500mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. Pangisi daya 8,4v kanggo batere li-ion 2S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI lan...

    • 8.4V 5.5A UL KC Pangisi daya Baterai Adaptor

    8.4V 5.5A UL KC Pangisi daya Baterai Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Adaptor pangisi daya listrik minangka voltase terus-terusan lan mode saiki sing tetep, adaptor pangisi daya voltase input 100V-240V AC normal 8.4VDC kanthi proteksi voltase, liwat proteksi saiki lan proteksi sirkuit cendhak. Pangisi daya baterai li-ion 8.4v kalebu fitur efisiensi energi level VI, konsumsi daya tanpa...

    • 8.4V 4A Universal AC DC Baterai Baterai Lithium

    8.4V 4A Universal AC DC Baterai Baterai Lithium

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Pangisi daya 8.4vdc adaptor jinis desktop 8.4 volt 4 amp, voltase input AC universal 100-240VAC baterei pangisi daya pancet voltase lan pancet sumber daya mode saiki karo Indikator LED abang lan ijo kanggo daya ing. Pangisi daya baterai li-ion minangka produk pangisi daya paling anyar, kalebu 8 proteksi keamanan...

    • 8.4V 4A Desktop Baterai Li-ion 8,4V Kabeh-ing-siji

    8.4V 4A Desktop Baterai Li-ion 8,4V Kabeh-ing-siji

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Pangisi daya adaptor versi kabeh-ing-siji minangka desain paling anyar, 8.4Volt 4000mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 8.4v kanggo pangisi daya baterai li-ion 2S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI lan...

    • 8.4V DC 3.5A Charger Daya kanggo Mesin Aromaterapi

    8.4V DC 3.5A Charger Daya kanggo Mesin Aromaterapi

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Charger batere ac to dc minangka voltase konstan lan mode saiki sing tetep, 8.4VDC 3.5A kanggo batere li-ion 2S adaptor pengisi daya input ac lengkap kanthi garansi 3 taun. Adaptor daya pangisi daya wis nyebabake indikator daya aktif, nalika lampu abang ngisi daya, lampu ijo kebak. Pasokan listrik eksternal dirancang...

    • 8.4V 1.5A UK 3PIN Daya Baterai Baterai Lithium

    8.4V 1.5A UK 3PIN Daya Baterai Baterai Lithium

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC CCC PSE GS...

    Colokan tembok ing pangisi daya daya minangka fungsi daya cepet, voltase 8.4VDC 1500ma lan mode arus konstan daya output tunggal pengisi daya baterai dc kanthi dilengkapi colokan tembok AC jinis Inggris Raya . Pangisi daya adaptor eksternal 8.4V kanggo batere li-ion 2S yaiku konstruksi Kelas II tanpa kawat lemah lan...

    • 8.4V 1000mA UK Plug Baterai Charger CE Kadhaptar

    8.4V 1000mA UK Plug Baterai Charger CE Kadhaptar

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC CCC PSE GS...

    Colokan tembok ing pangisi daya daya minangka fungsi pangisian daya cepet, voltase 8.4VDC 1000ma lan mode arus konstan output tunggal pengisi daya baterai dc kanthi dilengkapi colokan tembok AC jinis Inggris Raya . Pangisi daya adaptor eksternal 8.4V kanggo batere li-ion 2S yaiku konstruksi Kelas II tanpa kawat lemah...

    • DC 8.4V 2A UK Plug-in Charger Baterai Li-ion

    DC 8.4V 2A UK Plug-in Charger Baterai Li-ion

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC CCC PSE GS...

    Colokan tembok ing pangisi daya daya minangka fungsi pangisian daya cepet, voltase 8.4VDC 2000ma lan mode arus konstan output tunggal pengisi daya baterai dc kanthi dilengkapi colokan tembok AC jinis Inggris Raya . Pangisi daya adaptor eksternal 8.4V kanggo batere li-ion 2S yaiku konstruksi Kelas II tanpa kawat lemah...

    • 8.4V 1.5A Pangisi Baterai Tembok UE kanggo Lifepo4

    8.4V 1.5A Pangisi Baterai Tembok UE kanggo Lifepo4

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Pangisi daya batere daya 8.4V 1.5A bisa dipercaya, 5V 6V 8V 8.4V 9V 12V 12.6V 15V 18V 16.8V 21V 25.2V 29.4V 24V 36V seri pangisi daya AC-output AC AC sing dipasang ing tembok. Pangisi daya batere CE GS KC RoHS UL iki dilengkapi colokan AC tipe EU / KR lan Kelas II kanthi tanpa pin bumi, nampa kisaran voltase input AC...

    • 8.4V1A EU Wall Power Adapter 18650 Charger Baterai

    8.4V1A EU Wall Power Adapter 18650 Charger Baterai

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Pangisi daya batere daya 8.4V 1.0A bisa dipercaya, 5V 6V 8V 8.4V 9V 12V 12.6V 15V 18V 16.8V 21V 25.2V 29.4V 24V 36V seri pangisi daya AC-output AC AC sing dipasang ing tembok. Pangisi daya batere CE GS KC RoHS UL iki dilengkapi colokan AC tipe EU / KR lan Kelas II kanthi tanpa pin bumi, nampa kisaran voltase input AC...

    • 8.4V2.5A AC DC Euro Wall Li-ion Charger Baterai

    8.4V2.5A AC DC Euro Wall Li-ion Charger Baterai

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Pangisi daya batere daya 8.4V 2.5A bisa dipercaya, 5V 6V 8V 8.4V 9V 12V 12.6V 15V 18V 16.8V 21V 25.2V 29.4V 24V 36V seri pangisi daya AC-output AC AC sing dipasang ing tembok. Pangisi daya batere CE GS KC RoHS UL iki dilengkapi colokan AC tipe EU / KR lan Kelas II kanthi tanpa pin bumi, nampa kisaran voltase input AC...

    • Wall Mount 8.4V2A KC Plug Daya Baterai

    Wall Mount 8.4V2A KC Plug Daya Baterai

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Pangisi daya batere daya 8.4V 2.0A bisa dipercaya, 5V 6V 8V 8.4V 9V 12V 12.6V 15V 18V 16.8V 21V 25.2V 29.4V 24V 36V seri pangisi daya AC-output AC AC sing dipasang ing tembok. Pangisi daya batere CE GS KC RoHS UL iki dilengkapi colokan AC tipe EU / KR lan Kelas II kanthi tanpa pin bumi, nampa kisaran voltase input AC...

    • 8.4V 3A EU Plug AC220V Charger Baterai 60Hz

    8.4V 3A EU Plug AC220V Charger Baterai 60Hz

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Pangisi daya batere daya 8.4V 3.0A bisa dipercaya, 5V 6V 8V 8.4V 9V 12V 12.6V 15V 18V 16.8V 21V 25.2V 29.4V 24V 36V seri pangisi daya AC-output AC AC sing dipasang ing tembok. Pangisi daya batere CE GS KC RoHS UL iki dilengkapi colokan AC tipe EU / KR lan Kelas II kanthi tanpa pin bumi, nampa kisaran voltase input AC...

China 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S Supplier

Line ZhenHuan`s saka 8.4v sawetara pangisi daya baterei jaba ing daya output saka 4.2 W kanggo 150W fitur efficiency energi dhuwur tingkat VI lan linuwih, karo fungsi cepet daya kanggo 18650 batre lan batre li-ion, lan sapiturute ac kita dc adopts pangisi daya daya voltase terus-terusan lan mode saiki sing tetep , kabeh kasedhiya kanthi indikator warna 2 kanggo status ngisi daya (Lampu ijo lan Abang). Solusi pangisi daya ZhenHuan kalebu instalasi kelas II (tanpa pin bumi), dilengkapi telung cara sambungake jinis dipasang ing tembok, jinis desktop lan kabeh-ing-siji jinis .

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki