Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Adaptor AC DC Eksternal > 19W ~ 39W DC Adaptor > 36W DC 12V / 3A Adaptor Daya kanggo Alat Ukur

36W DC 12V / 3A Adaptor Daya kanggo Alat Ukur
36W DC 12V / 3A Adaptor Daya kanggo Alat Ukur
36W DC 12V / 3A Adaptor Daya kanggo Alat Ukur
36W DC 12V / 3A Adaptor Daya kanggo Alat Ukur
36W DC 12V / 3A Adaptor Daya kanggo Alat Ukur

36W DC 12V / 3A Adaptor Daya kanggo Alat Ukur

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS39DU-1200300

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 300000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Adaptor catu daya DC 12V minangka seri adaptor tegangan konstan gaya 12V3A dc 36w gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. 36 Watt RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan disertifikasi kanggo standar keamanan UL / cUL, GS, CE, PSE, IEC 62368 kanggo aplikasi AV lan IT. Kita uga nyedhiyakake garansi 3 taun kanggo pasokan listrik 36w.

Ac Dc Adapter Universal

Fitur


Gaya desktop, nganti daya 36W terus

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi) : IEC320-C8;

KelasⅠ (kanthi pin bumi): IEC320-C6 utawa IEC320-C14

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

Indikator LED kanggo urip

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 3.740 x 1.772 x 1.259
Ukuran LxWxH (mm): 95 x 45 x 32

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: Mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,1W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik diaktifake utawa dipateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, TUV-GS CE IEC / EN62368, AS / NZS 62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS

Aplikasi: Printer 3D, Ultrasonic Humidifier, Monitor LCD, Lampu LED, HDD Enclosure, CCTV, Car DVR, Digital Photo Frame, Ponsel, Laptop, Tablet PC, Kulkas, DVD Portable, Set Top Box, Radio, Produk Sistem Keamanan, Pijet Produk, Produk Elektronik lsp



Mechanical Specification

18 36w


AC INLET



Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 455 x 370 x 170 155 x 85 x 35 0.14 8



Kategori Produk : Adaptor AC DC Eksternal > 19W ~ 39W DC Adaptor

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki