Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Adaptor AC DC Eksternal > 19W ~ 39W DC Adaptor

19W ~ 39W DC Adaptor

Kategori produk dari 19W ~ 39W DC Adaptor , kami produsen khusus dari Cina, Ngalih Adaptor Daya , 230V Kanggo 12V Adaptor pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir RoHS AC Adaptor R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Kabel-menyang-kabel 24W 8Volt DC 3Amp Transformer Adaptor Daya

    Kabel-menyang-kabel 24W 8Volt DC 3Amp Transformer Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, 8V dc 3A 24W siji output desktop gaya adaptor mode voltase seri seri adaptor kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan...

    • Kabeh-ing-siji 24VDC 1Amp UL KC Transformer Power Supply

    Kabeh-ing-siji 24VDC 1Amp UL KC Transformer Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, 24VDC 1.0A 24W desktop Kabeh-ing-siji versi dc output output kabel-ke-kabel seri adaptor mode voltase terus-terusan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. Adaptor eksternal yaiku...

    • Kabel-to-kabel 24V1.5A Desktop DC Power Supply UL 36W

    Kabel-to-kabel 24V1.5A Desktop DC Power Supply UL 36W

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, 24VDC 1.5A 36W desktop Kabeh-ing-versi versi dc output output kabel-ke-kabel seri adaptor mode voltase terus-terusan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. Adaptor eksternal yaiku...

    • 36W 30V 1.2A Universal AC DC Adaptor Daya

    36W 30V 1.2A Universal AC DC Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, DC 30V 1.2A 36W dc output tunggal gaya desktop mode voltase seri adaptor daya seri kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan...

    • 36V 1A AC / DC Transformer Led Adaptor 36 Watt

    36V 1A AC / DC Transformer Led Adaptor 36 Watt

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, DC 36V 1A 36W dc output tunggal gaya desktop mode voltase seri adaptor daya seri kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan...

    • Kabeh-ing-siji 36Volt 1000mA Desktop Power Adaptor UL CE

    Kabeh-ing-siji 36Volt 1000mA Desktop Power Adaptor UL CE

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, DC 36V 1A 36W dc desktop output tunggal desktop adaptor mode voltase gaya gaya terus-terusan kanthi pratondo LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi...

    • Desktop 32Volt 1Amp AC DC UL Adaptor Daya

    Desktop 32Volt 1Amp AC DC UL Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, dc 32V 1A 32W dc output tunggal gaya desktop mode adaptor mode voltase seri terus-terusan kanthi pratondo LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi...

    • All-in-one 19V 2000mA AC DC UL Power Adaptor

    All-in-one 19V 2000mA AC DC UL Power Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, 38W 19V DC 2A dc output tunggal gaya desktop mode adaptor mode voltase seri terus-terusan kanthi pratondo LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi...

    • 19Volt 2Amp Kelas 6 Adaptor Daya UL Kadhaptar

    19Volt 2Amp Kelas 6 Adaptor Daya UL Kadhaptar

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, 38W 19V 2000mA dc output tunggal gaya desktop mode voltase seri adaptor daya seri kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan...

    • Kualitas Tinggi 19Volt 1.5Amp External DC Adaptor Daya

    Kualitas Tinggi 19Volt 1.5Amp External DC Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, 19V DC 1.5A 30W dc output tunggal gaya desktop mode voltase seri adaptor daya seri kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat...

    • Universal Input 19V1.8A 35W AC / DC Desktop Adaptor

    Universal Input 19V1.8A 35W AC / DC Desktop Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, 36W 19V 1800mA dc siji output desktop gaya adaptor mode voltase seri seri adaptor kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan...

    • 26V 1A AC / DC Adaptor Daya UL CE KC

    26V 1A AC / DC Adaptor Daya UL CE KC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc kualitas dhuwur, 9V 10V 12V 24V 15V 16V 18V 19V 20V 24V 26V 28V 30V 32V 36V dc tunggal output desktop gaya voltase seri adaptor mode voltase kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor...

    • UL62368 19V / 1A 19W AC DC Desktop Power Adaptor

    UL62368 19V / 1A 19W AC DC Desktop Power Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, 19W 19V 1000mA dc output tunggal gaya desktop mode voltase seri adaptor daya seri kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan...

    • 28V 1,25A AC DC Adaptor Power Supply 35W

    28V 1,25A AC DC Adaptor Power Supply 35W

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc kualitas dhuwur, 9V 10V 12V 24V 15V 16V 18V 19V 20V 24V 26V 28V 30V 32V 36V dc tunggal output desktop gaya voltase seri adaptor mode voltase kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor...

    • 15V / 2.5A Adaptor Power Supply Desktop AC / DC

    15V / 2.5A Adaptor Power Supply Desktop AC / DC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor daya seri desktop yaiku gaya desktop putih, DC 15V DC 2.5A 37.5W mode voltase konstan universal input input kisaran input 100vac nganti 240vac tunggal output UL / cUL FCC PSE CE GS RCM CCC KC KCC RoHS. Pasokan listrik AC DC dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI lan dilengkapi karo...

    • 18Volt 1.5Amp DC Power Supply kanthi Sertifikat Global

    18Volt 1.5Amp DC Power Supply kanthi Sertifikat Global

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya DC 18V kualitas dhuwur, 18V1.5A dc output 27w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. 27 Watt RoHS ac adapter minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan disertifikasi...

    • 14V 2000mA AC DC Tandha Adaptor Daya Aman

    14V 2000mA AC DC Tandha Adaptor Daya Aman

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya DC 14V minangka adaptor voltase gaya 28W dc gaya 28W dc gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. 14Volt RoHS ac adapter minangka kelas 2 sing diwenehi rating lan disertifikasi kanggo standar...

    • 14V 2.5A 35W AC DC Desktop Power Adaptor

    14V 2.5A 35W AC DC Desktop Power Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya DC 14V kualitas dhuwur, 14V2.5A dc output 36w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. 14Volt dc ac adapter minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan disertifikasi kanggo...

    • 14V 1.5A AC Adaptor Level VI Power Supply

    14V 1.5A AC Adaptor Level VI Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya DC 14V minangka seri adaptor voltase gaya konstanta gaya 14V1.5A dc kanthi gaya LED modern kanggo pratandha LED. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. Adaptor 14Volt ac minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan disertifikasi kanggo standar...

    • DC 9V4A 36W Kabeh-ing-siji Adaptor Positif Pusat

    DC 9V4A 36W Kabeh-ing-siji Adaptor Positif Pusat

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya AC dc berkualitas tinggi, 9V DC 4A 36W dc output tunggal gaya desktop mode adaptor mode voltase seri terus nganggo indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan...

    • 9V 4A 36W Pusat Pasokan Daya Positif

    9V 4A 36W Pusat Pasokan Daya Positif

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya DC 9V minangka seri adaptor voltase gaya 36W dc 36x gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. Adaptor ac 36 Watt RoHS minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan disertifikasi kanggo standar...

China 19W ~ 39W DC Adaptor Supplier

Nampilake efisiensi energi level VI lan memenuhi standar keamanan IEC / EN / UL 62368 kanggo peralatan ITE / AV, adaptor daya universal eksternal nampa rating daya output 39W kanthi kisaran tegangan input AC universal saka 100-240VAC lan menehi garansi 3 Taun. Adaptor daya seri iki nggunakake perumahan bahan tahan api PC, kabeh bahan sesuai karo standar proteksi lingkungan internasional. Perlindhungan voltase, sirkuit saiki lan cendhak uga kalebu.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki