Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Sumber Daya kanggo Piranti > 3D Printer Power 3D

3D Printer Power 3D

Kategori produk dari 3D Printer Power 3D , kami produsen khusus dari Cina, Daya Beku kanggo Printer termal , Sumber daya POS pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor Printer 32V R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 230V nganti 24V DC 800mA 0.8A Power Supply

    230V nganti 24V DC 800mA 0.8A Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CCC PSE

    Pasokan listrik printer 3D bisa dipercaya, output DC 20W 24V 24Volt 800mA dipasang ing tembok kanthi output AC / DC seri adaptor daya kanthi CE EMC KC KCC GS RoHS CCC UL tandha keamanan. Sumber 0.8a 24v daya iki dilengkapi karo jinis AC plug EU KR lan kelas II dirating tanpa pin bumi, nrima universal voltase input AC...

    • 100-240V AC 50-60Hz 9VDC 1.5A SAA Adaptor Daya

    100-240V AC 50-60Hz 9VDC 1.5A SAA Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CCC PSE

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 13.5W 9VDC 1.5A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC plug AU kanggo diekspor menyang Australia. Adaptor daya output dc duwe sertifikasi keamanan CE SAA lan RCM C-Tick EMC LVD RoHS...

    • 110V nganti DC 12V 2Amp POS Power Supply

    110V nganti DC 12V 2Amp POS Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CCC PSE

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 24W 12VDC 2.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC US 2-PIN kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan CB FCC...

    • 110VAC 24V 1A Thermal Printer Plug Adaptor Daya

    110VAC 24V 1A Thermal Printer Plug Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CCC PSE

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 24W 24VDC 1.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC US 2-PIN kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan CB FCC...

    • 120V Kanggo 12V2.5A30W Adaptor Printer Bluetooth DC Wall

    120V Kanggo 12V2.5A30W Adaptor Printer Bluetooth DC Wall

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CCC PSE

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok minangka reliabilitas dhuwur, 30W 12VDC 2.5A voltase input putih putih utawa ireng ac kanggo dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi colokan AC US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL...

    • 220V nganti 12V 1A Bluetooth Adaptor Printer

    220V nganti 12V 1A Bluetooth Adaptor Printer

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE RCM KC GS RoHS CCC PSE...

    Pasokan listrik printer 3D bisa dipercaya, 12W 12Volt 1000mA dipasang ing tembok seri adaptor daya AC DC konstan. Kelas 2 sumber daya 12w iki dilengkapi karo jinis AC plug EU lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi kerja level VI, konsumsi daya tanpa beban...

    • Adaptor AC UL Wall 5V2A kanggo Smart Printer

    Adaptor AC UL Wall 5V2A kanggo Smart Printer

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE RCM KC GS RoHS CCC PSE...

    Pasokan listrik printer 3D bisa dipercaya, 10W 5Volt 2000mA sing dipasang ing tembok kanthi AC output seri AC DC seri adaptor tegangan konstan. Kelas 2 sumber daya 10W iki dilengkapi karo jinis AC plug USA lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi kerja level...

    • 220VAC DC 5V 1A EU Wall Power Adapter

    220VAC DC 5V 1A EU Wall Power Adapter

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE RCM KC GS RoHS CCC PSE...

    Pasokan listrik printer 3D bisa dipercaya, 5W 5Volt 1000mA sing dipasang ing tembok kanthi AC output seri AC DC seri adaptor tegangan konstan. Kelas 2 sumber daya 5W iki dilengkapi karo jinis AC plug EU lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi kerja level VI,...

    • 9V 3A Amerika Plug 3D Printer Power Supply

    9V 3A Amerika Plug 3D Printer Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC PSE GS...

    Pasokan listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya, 27W 9VDC 3.0A voltase input universal putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC US 2-PIN kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • 36W 24VDC Output Europe Plug Adapter kanggo Pos

    36W 24VDC Output Europe Plug Adapter kanggo Pos

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE CCC...

    Pasokan listrik printer 3D bisa dipercaya, output dc 36W 24V 24Volt 1500mA sing dipasang ing tembok kanthi output AC / DC seri adaptor daya kanthi CE EMC KC KCC GS RoHS CCC UL tandha keamanan. 24v power supply 1.5a iki dilengkapi steker AC tipe KR EU lan Kelas II sing tanpa pin bumi, nampa voltase input AC universal...

    • 9VDC / 4A 230V / 50HZ EU Plug Adaptor Daya kanggo POS

    9VDC / 4A 230V / 50HZ EU Plug Adaptor Daya kanggo POS

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CE FCC RCM KC PSE GS CB...

    Pasokan listrik printer 3D bisa dipercaya, output dc 36W 9V 9Volt 4000mA sing dipasang ing tembok kanthi output AC / DC seri adaptor daya kanthi CE EMC KC KCC GS RoHS CCC UL tandha keamanan. Sumber daya listrik 9v 4a iki dilengkapi steker AC tipe KR EU lan Kelas II sing tanpa pin bumi, nampa voltase input AC universal...

    • 9W 9V1A American Wall Plug POS Power Supply

    9W 9V1A American Wall Plug POS Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, FCC, CE, RoHS, PSE, GS, CB...

    Pasokan listrik printer 3D bisa dipercaya, 9W 9Volt 1000mA sing dipasang ing tembok kanthi AC output seri AC DC seri adaptor tegangan konstan. Kelas 2 sumber daya 9w iki dilengkapi karo jinis AC plug USA lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi kerja level VI,...

    • Adaptor Daya Printer 24V3A POS UL CE Disetujoni

    Adaptor Daya Printer 24V3A POS UL CE Disetujoni

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor pasokan listrik pos yaiku adaptor voltase gaya 24Volt 3.0Amp kualitas dhuwur, ireng utawa putih kanthi gaya 72w kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi...

    • Sumber listrik 220VAC 12V / 3A DC digunakake kanggo Lidar

    Sumber listrik 220VAC 12V / 3A DC digunakake kanggo Lidar

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya printer 3D kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 3.0Amp dc output 36w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2...

    • 12V 5A AC Adaptor Daya kanggo Printer Termal

    12V 5A AC Adaptor Daya kanggo Printer Termal

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Seri power supply KS minangka kualitas tinggi, ireng utawa putih 12Volt 5.0Amp output 60w desktop gaya adaptor voltase seri desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal...

    • 24VDC 2.7A 65W Power Supply kanggo printer Keuangan

    24VDC 2.7A 65W Power Supply kanggo printer Keuangan

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Seri power supply KS minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 24Volt 2.7Amp dc output 65w seri adaptor daya voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • 20V 3.25A DC Adaptor Daya Eksternal kanggo Printer

    20V 3.25A DC Adaptor Daya Eksternal kanggo Printer

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Seri suplai listrik KS minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 20Volt 3.25Amp dc output 65w gaya adaptor voltase gaya desktop terus-terusan kanthi pratondo LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 20v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku...

    • 12V 6A LCD 3D Printer Suplai Daya Terus

    12V 6A LCD 3D Printer Suplai Daya Terus

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya printer 3D kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 6.0Amp dc output 72w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku...

    • 12V 6.5A DC Adaptor Komputer kanggo Power Supply

    12V 6.5A DC Adaptor Komputer kanggo Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC GS ...

    Adaptor catu daya printer 3D kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 6.5Amp dc output 78w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal...

    • 9V 7.5A POS Printer AC DC Adaptor UL / CE / GS / KC / PSE / CCC

    9V 7.5A POS Printer AC DC Adaptor UL / CE / GS / KC / PSE / CCC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC GS ...

    Adaptor catu daya printer 3D kualitas dhuwur, ireng utawa putih 9Volt 7.5Amp dc output 68w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 9v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal nyedhiyakake garansi 3 taun...

    • 5V DC 3A Ngalih Pasokan Daya kanggo POS

    5V DC 3A Ngalih Pasokan Daya kanggo POS

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CCC PSE

    Pasokan listrik printer 3D bisa dipercaya, output DC 15W 5V 5Volt 3000mA sing dipasang ing tembok kanthi output AC / DC seri adaptor daya kanthi CE EMC KC KCC GS RoHS CCC UL tandha keamanan. Pasokan listrik 5v 3 iki dilengkapi colokan AC tipe KR EU lan Kelas II sing tanpa pin bumi, nampa voltase input AC universal...

China 3D Printer Power 3D Supplier

Yen sampeyan kepincut karo peralatan listrik dc kanggo printer, ZhenHuan Group bisa nulungi sampeyan. Kita nawakake sumber daya sertifikasi 1: 1 lan 100VAC-240VAC Universal Input voltase. Kita bisa nyedhiyakake pilihan Plug Plancar AS EU UK AU KR CN AC kanggo adaptor daya jinis plug , AC Inlet IEC320-C8, IEC320-C6 lan IEC320-C14 telung jinis pilihan kanggo pasokan daya desktop. Layanan OEM uga bisa ditampa.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki