Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 > 12V Kelas 2 Pasokan Daya > 12V1A UL Kelas 2 Adaptor Pasokan Daya

12V1A UL Kelas 2 Adaptor Pasokan Daya

12V1A UL Kelas 2 Adaptor Pasokan Daya

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-1201000

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 200000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, ROHS, GS, CB...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pasokan listrik sing dipasang ing tembok kelas 2 yaiku kualitas tinggi, output 12V DC 1A 12W mode voltase konstan voltase input universal ac menyang pasokan listrik dc kanggo diekspor menyang Amerika, Kanada. Transformator daya kelas 2 duwe sertifikasi keamanan UL / cUL Kelas 2 lan FCC RoHS kanggo nyedhiyakake keuntungan kanggo para pelanggan kanggo ngirit akeh dhuwit kanthi biaya sertifikasi lan nyuda program sertifikat rumit kanggo sistem pungkasan. Tingkat efisiensi dhuwur VI lan konsumsi daya tanpa beban sing murah ngidini pasokan listrik bisa digunakake kanthi suhu sithik.


5v1a Usa


Fitur


◆ Gaya tembok agul-agul AS, nganti 12W tenaga terus

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

◆ Kelas daya kelas 2

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 2.953 x 1.575 x 1.181
Ukuran LxWxH (mm): 75 x 40 x 30
Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: Mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,15W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik diaktifake utawa dipateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%

Standar Keamanan: UL1310, Kelas 2, Level VI, UL62368, TUV-GS CE IEC / EN62368, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS

Aplikasi: Printer 3D, Humidifier Ultrasonik, Monitor LCD, Lampu LED, HDD Enclosure, CCTV, Mobil DVR, Bingkai Foto Digital, Ponsel, Laptop, Tablet PC, Kulkas, DVD Portable, Set Top Box, Radio, Produk Sistem Keamanan, Pijet Produk, Produk Elektronik lsp



Mechanical Specification

115 Us


Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 60 360 x 352 x 250 68 x 55 x 115 0.15 10



Kategori Produk : Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 > 12V Kelas 2 Pasokan Daya

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki