Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 > 12V Kelas 2 Pasokan Daya > Wall Plug UL 12V1A Robot Pembersih Robot Adaptor

Wall Plug UL 12V1A Robot Pembersih Robot Adaptor

Wall Plug UL 12V1A Robot Pembersih Robot Adaptor

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-1201000

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 500000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015,UL CE RCM KC GS RoHS CCC PSE...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 12W 12VDC 1.0A voltase input putih putih utawa ireng ac kanggo dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi colokan AC US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Eropa. Adaptor daya output dc duwe sertifikasi keamanan UL cUL CE lan CB FCC EMC LVD RoHS lengkap kanggo nyedhiyakake keuntungan kanggo para pelanggan kanggo ngirit akeh dhuwit kanthi biaya sertifikasi lan nyuda program sertifikat rumit kanggo aplikasi omah pungkasan. Tingkat efisiensi energi VI dhuwur lan konsumsi daya tanpa beban kurang nyedhiyakake pasokan listrik kanggo keamanan ing suhu sing sithik.

us plug adaptor 12v

Fitur


◆ Gaya tembok agul-agul AS, nganti 12W tenaga terus

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

◆ Kelas daya kelas 2

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 2.441 x 1.535 x 1.024
Ukuran LxWxH (mm): 62 x 39 x 26

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: Mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,15W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik diaktifake utawa dipateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, IEC / EN62368 60950, IEC61558, AS / NZS62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC KCC GS SAA RCM CB FCC PSE CCC RoHS

Aplikasi: Printer 3D, Monitor LCD, Lampu LED, CCTV, Bingkai Foto Digital, Ponsel, Tablet PC, Kulkas, DVD Portable, Set Top Box, Produk Sistem Keamanan, Produk Pijet, Produk Elektronik lsp



Mechanical Specification

108 Us

Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 100 560 x 235 x 360 105 x 44 x 82 0.105 11


Kategori Produk : Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 > 12V Kelas 2 Pasokan Daya

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki