Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 > 12V Kelas 2 Pasokan Daya > 12V 2A Adaptor Daya Dilepas kanggo CCTV LED

12V 2A Adaptor Daya Dilepas kanggo CCTV LED
12V 2A Adaptor Daya Dilepas kanggo CCTV LED
12V 2A Adaptor Daya Dilepas kanggo CCTV LED

12V 2A Adaptor Daya Dilepas kanggo CCTV LED

Tipe Pembayaran: L/C,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 100 Bag/Bags
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-1202000

Additional Info

    Packaging: 60 pcs / karton

    Transportasi: Ocean,Land,Air

    Panggonan Asal: Shenzhen

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


Multi adaptor listrik yaiku voltase input AC 12Wattage 24Volt universal 100VAC nganti adaptor daya dc 240VAC kanthi sawetara pilihan colokan AC. Adaptor plug AC DC minangka unit daya kelas II (tanpa FG), nggunakake kasus plastik tahan api 94V-0 sing bisa nyegah pangguna saka bahaya listrik. Adaptor daya 12w dirancang kanggo memenuhi efisiensi energi Kelas 6 lan sertifikasi keamanan global lengkap, konsumsi daya tanpa beban kurang saka 0,1W.


Informasi dhasar

Model Ora.: ZF120A-12V1A UK

Panggunaan: Tampilan, Telpon, Kamera Digital, Pamuter Game, Ponsel, Ngalih, Laptop

Jinis Output: DC, Output Tunggal

Sertifikasi: CCC, UL, ROHS, TUV

Werna: Ireng

Tipe: OEM

Sambungan: Plug In

Input: 100-240VAC 50-60HZ

Garansi: 3 Taun

Efisiensi: Level VI

Bahan: PC

Perlindhungan: OCP OVP SCP

Konektor DC: Pria 5.5 * 2.1mm Utawa Adat

Kabel DC: 1.2m Utawa Adat

Plugs AC: US ​​/ UK / AU / EU / KR / CN (opsional)

Ukuran: 62 * 39 * 26mm



Fitur


◆ U nganti 12W daya terus

Colokan AC sing bisa diijolake (kit colokan sing didol kanthi kapisah)

Sertifikat global

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 2.953 x 1.575 x 1.181
Ukuran LxWxH (mm): 75 x 40 x 30

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: Mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,15W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik diaktifake utawa dipateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%

Pilihan Plug AC: kanggo Amerika Utara (US Blade), Eropa (EU Blade) , Inggris (UK Blade) , Australia (AU Blade) lan China (CN Blade)

Standar Keamanan: UL62368, UL60950, CSA22.2, TUV EN60950, AS / NZS 60950, GB4943, J60950 (H22), K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS



Mechanical Specification

24w Multi Adapter

Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 420 x 310 x 290 80 x 57 x 132 0.21 12.5



Kategori Produk : Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 > 12V Kelas 2 Pasokan Daya

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki