Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Led Led CV Waterproof Dimmable

Driver Led Led CV Waterproof Dimmable

Kategori produk dari Driver Led Led CV Waterproof Dimmable , kami produsen khusus dari Cina, Drivers Led Waterproof , Drivers Led Dimmable Phase-Cut pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Transformer Magnetik Led R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Pemimpin Led Led 20W12V High PFC 0-10V Dimmable

    Pemimpin Led Led 20W12V High PFC 0-10V Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Pembalap LEDV / PWM / Rintangan Dimmable yaiku salah siji 20 watt 12 volt 1670ma mode voltase pancet dc output dimmer sing dipimpin kanggo ketemu persetujuan safety UL8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake...

    • 0-10V Dimmable 12V5A 60W UL Daya Sumber Daya UL

    0-10V Dimmable 12V5A 60W UL Daya Sumber Daya UL

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Pembalap LEDV / PWM / Rintangan LED dimensif yaiku salah siji 60 watt 12 volt 5000mA dc output dimmer, pembalap dirancang kanggo ketemu persetujuan safety UL8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake supaya bisa...

    • 40W / 12V 0-10V Dimodable Led Lampu Daya Tuntunan Luaran

    40W / 12V 0-10V Dimodable Led Lampu Daya Tuntunan Luaran

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Driver LED dimodifikasi 0-10V / PWM / Resistance yaiku salah siji 40 watt 12 volt 3.33amp dc output output dimmer sing digawe kanggo ketemu persetujuan safety UL8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake supaya...

    • 40W 24V 0-10V Led Strip Light Dimmable Driver

    40W 24V 0-10V Led Strip Light Dimmable Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Pembalap LED dimodifikasi 0-10V / PWM / Resistance yaiku salah sawijine 40watt 24 volt 1670ma dc output dimmer pimpinan sing dirancang kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake...

    • Pemandu Led DimWable 60W / 24V 0-10V kanggo Lampu Luaran

    Pemandu Led DimWable 60W / 24V 0-10V kanggo Lampu Luaran

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Pembalap LEDV / PWM / Rintangan Dimmable yaiku salah siji 60 watt 24 volt 2500mA dc output output dimmer sing digawe kanggo ketemu persetujuan safety UL8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake supaya gampang...

    • Voltase pancet 20W 24V, nyopir Led Dimvable Led

    Voltase pancet 20W 24V, nyopir Led Dimvable Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Driver LED Dimvable / Dobel / Resistance Dimvable yaiku salah siji 20 watt 24 volt dc output dimmer pimpinan sing dirancang kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake supaya...

    • 24V 75W UL anti banyu Udhara Dimvable Led Driver

    24V 75W UL anti banyu Udhara Dimvable Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Pembalap LEDV / PWM / Rintangan LED dimensi yaiku 75watt 80watt 24 volt 3.33mA dc output dimmer sing dipimpin driver kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake supaya bisa...

    • 24V 96W Led Tape Light 0-10V Dimmable Driver

    24V 96W Led Tape Light 0-10V Dimmable Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Pembalap LEDV / PWM / Rintangan Dimvable LED yaiku 96 watt 24 volt 4000mA dc output dimmer pimpinan sing dirancang kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake supaya gampang...

    • 24V 20W TRIAC Dimming Led Driver voltase pancet

    24V 20W TRIAC Dimming Led Driver voltase pancet

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 Listed

    Pembalap LED triac dimmable yaiku salah sawijining output dimmable UL kelas 2 dimvable 20watt 24v sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap dimmer 24V nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan supaya gampang instalasi ndadekake driver phase phase dimmable...

    • 12Volt 60W Transformer voltase rendah kanggo Lampu njaba

    12Volt 60W Transformer voltase rendah kanggo Lampu njaba

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 Listed

    Pembalap LED anti banyu sing ora bisa dim dimensi yaiku mode voltase pancet output 60watt 12v 5000mA dc output kelas UL kelas 2 sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap listrik sing dipimpin 12V nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan supaya gampang...

    • Bekalan Daya Daya Luas 24V 50W UL

    Bekalan Daya Daya Luas 24V 50W UL

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 Listed

    Pembalap LED 24v non-dimmable yaiku salah sawijining voltase Input 120VAC, 60watt 50watt 24VDC 2500ma output Amerika Utara anti banyu pimpinan mandhiri sertifikasi kanggo nemoni persetujuan keamanan UL / cUL Kelas 2 RoHS. Pembalap daya sing dipimpin nggunakake omah alumium profil murah karo kothak simpang supaya...

    • 40W / 24V Suplai Daya Led banyu 40W / 24V High PFC

    40W / 24V Suplai Daya Led banyu 40W / 24V High PFC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 Listed

    Pembalap LED 24v non-dimmable yaiku salah sawijining voltase Input 120VAC, output output 40watt 24VDC 1670mA, pembalap anti banyu anti Amerika Utara sing disetujoni kanggo nemoni persetujuan keamanan UL / cUL Kelas 2 RoHS. Pembalap daya sing dipimpin nggunakake omah alumium profil murah karo kothak simpang supaya...

    • 24V 4A 100W Transformer Lampu Luaran Dhewe

    24V 4A 100W Transformer Lampu Luaran Dhewe

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 Listed

    Pembalap LED anti banyu sing ora bisa dim dimensi yaiku output voltase pancet Utang 2L 4v 4a dt output output UL 2 sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap listrik sing dipimpin 24V nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan supaya gampang instalasi...

    • Transformer Led Luar Daya 20W 12V

    Transformer Led Luar Daya 20W 12V

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 Listed

    Supir LED 12v non-dimmable yaiku salah sawijining voltase Input 120VAC, output output 20watt 12VDC 1670mA, pembalap anti banyu anti Amerika Utara sing disetujoni kanggo nemoni persetujuan keamanan UL / cUL Kelas 2 RoHS. Pembalap daya sing dipimpin nggunakake omah alumium profil murah karo kothak simpang supaya gampang...

    • 12v / 30w Kelas UL 2 Udara Daya Listrik

    12v / 30w Kelas UL 2 Udara Daya Listrik

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 Listed

    Pembalap LED 12v non-dimmable yaiku salah sawijining voltase Input 120VAC, output 40watt 12VDC Amerika Utara anti banyu anti pimpinan anti banyu sing disetujoni kanggo nemoni persetujuan keamanan UL / cUL Kelas 2 RoHS. Pembalap daya sing dipimpin nggunakake omah alumium profil rendah kanthi kothak simpang supaya...

    • 24VDC 75W Supir Daya Listrik Luas Listrik

    24VDC 75W Supir Daya Listrik Luas Listrik

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 Listed

    Pembalap LED 24v non-dimmable yaiku salah sawijining voltase Input 120VAC, output output 75watt 24VDC Amerika Utara sing mandhiri driver anti banyu sing disetujoni kanggo nemoni persetujuan keamanan UL / cUL Kelas 2 RoHS. Pembalap daya sing dipimpin nggunakake omah alumium profil murah karo kothak simpang supaya...

    • 20Watt 24Volt Lampu Dapur Led Loro UL / cUL Kadhaptar

    20Watt 24Volt Lampu Dapur Led Loro UL / cUL Kadhaptar

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 Listed

    Supir LED non-dimmable yaiku salah sawijining output output UW 2 20mat 24v 830ma dc kelas driver 2 sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat-syarat PFC sing dhuwur. Pembalap dimmer 24V sing digunakake nggunakake omah aluminium sing ramah kanggo nggawe instalasi gampang ndadekake driver...

    • 20Watt 12V UL Class2 CV Dhewe Dimming

    20Watt 12V UL Class2 CV Dhewe Dimming

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 Listed

    Pembalap LED triac dimmable yaiku salah sijine output dimmable UL kelas 2 dimvable 20watt 12v sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap dimmer 12V nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan supaya gampang instalasi ndadekake driver phase phase dimmable...

    • 75W 24Volt Led Dimmable Outdoor Transformers Driver Outdoor Dimmable

    75W 24Volt Led Dimmable Outdoor Transformers Driver Outdoor Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL/cUL Class 2 Listed

    Pembalap LED triac dimmable (kanthi kothak simpang) yaiku 75 75 ml 24 volt dc dimmer pimpinan sing dirancang kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake supaya gampang instalasi...

    • 60Watt 12Volt UL Drivers LED PFC High Dimmable

    60Watt 12Volt UL Drivers LED PFC High Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL/cUL CLASS 2 Listed

    Pembalap LED triac dimalt yaiku 60 wattage 12VDC 5000mA, driver Input 120VAC Amerika Utara anti banyu sing disaranake kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium kurang sing kalebu 2 tombol kanggo ngaktifake gampang supaya ndadekake pembalap solusi daya...

    • 96W / 24V UL / cUL Didhaptar Pemimpin Dimensi Lampu Dimot

    96W / 24V UL / cUL Didhaptar Pemimpin Dimensi Lampu Dimot

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL Class 2 Listed

    Pembalap dimensi triac phase triac yaiku 96 wattage 24volt 4000ma dv output voltase dc output dimmable kanggo lampu jalur pimpinan lan macem-macem instalasi LED . Ing ac dimmable driver mimpin nampa voltase input 120V AC lan nggunakake bahan aluminium profil kurang karo kothak prapatan sing klebu 2 ngalahake-rusak...

China Driver Led Led CV Waterproof Dimmable Supplier

Driver sing dipimpin Kelas 2 sing dimmable yaiku driver LED dimvable 12V / 24V DC sing paling efisien ing pasar kanthi dhaptar UL / cUL 8750 FCC RoHS. Driver seri voltase pancet seri kelas 2, Tingkat NEMA 3R kanggo panggunaan ruangan lan dirancang kanggo digunakake kanthi saklar dimmer standar TRIAC (Leading edge). Dilebokake ing kothak logam sing dilapisi profil rendah (kanthi kothak prapatan) sing kalebu 2 knock-out, siji ing saben sisih, supaya bisa gampang dipasang sing tundhuk karo sarat kode listrik.

Waterproof Led Drivers

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki