Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Kasus Besi Kelas 2 Led Driver

Kasus Besi Kelas 2 Led Driver

Kategori produk dari Kasus Besi Kelas 2 Led Driver , kami produsen khusus dari Cina, Drivers Fixt Light , Drivers Lansekap Led Dimmable pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Drivers Dimmer Lampu Komersial R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 24Volt 40Watt Constant voltase Led Pemandu Lampu Tangan Dalam

    24Volt 40Watt Constant voltase Led Pemandu Lampu Tangan Dalam

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap LED AC dc non dimmable yaiku salah siji 40 watt 24VDC 1670ma, voltase pancet voltase input Input 120VAC sing disetujoni kanggo ketemu karo ETL / cETL FCC Kelas 2 lan sertifikasi keamanan RoHS. Nampilake standar efisiensi energi Level Tingkat AS nganti 90% lan luwih dhuwur, konsumsi THD Load kurang saka 20%...

    • 24V 80W Pemandu Cahya Dalaman PFC UL / ETL Dhuwur

    24V 80W Pemandu Cahya Dalaman PFC UL / ETL Dhuwur

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap LED 24v non-dimmable yaiku salah sawijining voltase Input 120VAC, output output 80watt 24VDC 3330mA Amerika Utara mandhiri njero sertifikasi kanggo ketemu persetujuan safety ETL / cETL Kelas 2. Pasokan daya dipimpin nggunakake cilik wesi profil cilik karo kothak simpang supaya gampang instalasi ndadekake...

    • 12V 35W 40W Pembalap Led PFC UL / ETL Dhuwur

    12V 35W 40W Pembalap Led PFC UL / ETL Dhuwur

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pemandu LED njero ruangan logam tanpa dimensi yaiku salah sawijine 40 watt 12VDC 3330ma, voltase pancet voltase Input 120VAC sing dipimpin sertifikat kanggo nemoni ETL / cETL FCC Kelas 2 lan sertifikasi keamanan RoHS. Nampilake standar efisiensi energi Level Tingkat AS nganti 90% lan luwih dhuwur, konsumsi THD Load...

    • 12V 20W DC Kotak Driver Juru Transformer Led

    12V 20W DC Kotak Driver Juru Transformer Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Supir LED 12v non-dimmable yaiku salah sawijining voltase Input 120VAC, output output 20watt 12VDC 1670mA Lor, pimpinan mandhiri internal njero sertifikasi kanggo ketemu persetujuan safety ETL / cETL Kelas 2. Pasokan daya dipimpin nggunakake cilik wesi profil cilik karo kothak simpang supaya gampang instalasi...

    • 60W 24Volt ETL / cETL Class2 Led Panel Lampu Pemandu

    60W 24Volt ETL / cETL Class2 Led Panel Lampu Pemandu

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap LED logam tanpa dimensi yaiku salah sawijine 60 watt 24VDC 2500mA, voltase pancet input Input 120VAC sing disetujoni kanggo ketemu ETL / cETL FCC Kelas 2 lan sertifikasi keamanan RoHS. Nampilake standar efisiensi energi Level Tingkat AS nganti 90% lan luwih dhuwur, konsumsi THD Load kurang saka 20% lan Rating...

    • 24Volt 20Watt Metal Iron Case CV Led Driver

    24Volt 20Watt Metal Iron Case CV Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap LED logam tanpa dimensi yaiku salah sawijining voltase Input 120VAC, 20 watt 24VDC 830ma voltase pancet sing nggawa driver sing disertifikasi kanggo ketemu ETL / cETL FCC Kelas 2 lan sertifikasi keamanan RoHS. Nampilake standar efisiensi energi Level Tingkat AS nganti 90% lan luwih dhuwur, konsumsi THD Load...

    • 100W 24V4A Daya Cahaya Led Box Junction

    100W 24V4A Daya Cahaya Led Box Junction

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap LED 24v non-dimmable yaiku salah sawijining voltase Input 120VAC, output output 100watt 24VDC 4000mA Amerika Utara mandhiri internal sertifikasi kanggo ketemu persetujuan safety ETL / cETL Kelas 2. Pasokan daya dipimpin nggunakake cilik wesi profil cilik karo kothak simpang supaya gampang instalasi ndadekake...

    • 12V 60W Pemandu Dimacable Triac kanggo Lampu Bagean

    12V 60W Pemandu Dimacable Triac kanggo Lampu Bagean

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap dimacable triac / phase dipimpin yaiku salah sawijine 60wattage 12volt 5.0Amp dc output 120vac input voltase dimmable led driver sing dirancang kanggo ketemu ETL / cETL FCC Kelas 2 lan standar safety RoHS . Pembalap dimmable voltase sing terus - terusan nyedhiyakake PFC 0.95 sing dhuwur lan efisiensi energi...

    • 20W 24VDC Perak EtL / cETL Class2 Dipandu Dimmable

    20W 24VDC Perak EtL / cETL Class2 Dipandu Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL, Class 2, FCC, RoHS

    Pembalap dimacable triac / phase dipimpin yaiku salah sawijine 20wattage 24volt 830ma dc output 120vac input voltase dimmable led driver sing dirancang kanggo ketemu standar safety ETL / cETL Kelas 2 . Pembalap dimmable voltase sing terus - terusan nyedhiyakake PFC lan efisiensi energi 90% lan luwih dhuwur. Pemandu...

    • 20Watt 12Volt Led Indoorable Lampu Ukuran Dalaman Perak

    20Watt 12Volt Led Indoorable Lampu Ukuran Dalaman Perak

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap dimacable triac / phase dipimpin yaiku salah sawijine 20wattage 12volt dc output 120vac input voltase dimmable led driver sing dirancang kanggo ketemu ETL / cETL FCC Kelas 2 lan standar safety RoHS . Pembalap dimmable voltase sing terus - terusan nyedhiyakake PFC lan efisiensi energi 90% lan luwih dhuwur....

    • 75Watt 24VDC Dimmable 120VAC ETL / cETL Sumber Daya Led CETL

    75Watt 24VDC Dimmable 120VAC ETL / cETL Sumber Daya Led CETL

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001: 2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pemandu LED 75 wattage 24VDC t riac dimmable yaiku salah sawijine driver mandheg anti banyu anti 120VAC Input Amérika Lor sing disertifikasi kanggo ketemu ETL / cETL FCC Kelas 2 lan RoHS persetujuan. Pasokan daya sing dipimpin nggunakake cilik wesi profil cilik karo kothak simpang supaya bisa gampang instalasi...

    • Transformer Cahaya Lampu Dimensi DC 100W 24V

    Transformer Cahaya Lampu Dimensi DC 100W 24V

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap LED triac dimmable (karo kothak simpang) yaiku 100 watt 24 volt 4000ma dc output dimmer sing dipimpin nduwe driver kanggo ketemu persetujuan safety ETL / cETL Kelas 2 lan RoHS lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah bahan wesi profil murah karo kothak simpang...

    • 40Watt 24VDC Kelas Dimmable 2 Transformer Dhewe

    40Watt 24VDC Kelas Dimmable 2 Transformer Dhewe

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap dimacable triac / phase dipimpin yaiku salah sawijine 40wattage 24volt 1670ma dc output 120v ac input voltase dimmable led driver sing dirancang kanggo ketemu ETL / cETL FCC Kelas 2 lan standar safety RoHS . Driver Led menehi dhuwur PFC lan energi efficiency saka 90% lan sing luwih dhuwur. Pemandu voltase...

    • 40W 12V Voltan Ukuran Konstil Ukuran Konter Dimensi

    40W 12V Voltan Ukuran Konstil Ukuran Konter Dimensi

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap dimmable triac / phase cut (karo kothak simpang) yaiku warna perak / ireng / putih, 40 watt 12Volt 3330mA kelas voltase pancet 2 sing didorong kanggo ketemu ETL / cETL FCC Kelas 2 lan sertifikasi keamanan RoHS. Pasokan listrik sing dipimpin nampa voltase input universal 120VAC 60Hz lan nggunakake omah bahan...

    • 60Wattage 12V Ora Dimmable Class2 Led Power Supply

    60Wattage 12V Ora Dimmable Class2 Led Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Pembalap LED logam tanpa dimensi yaiku salah sawijine voltase input 120VAC, output 60 watt 12VDC 5000ma voltase pancet sing nggawa driver sing disertifikasi kanggo ketemu ETL / cETL FCC Kelas 2 lan sertifikasi keamanan RoHS. Nampilake standar efisiensi energi Level Tingkat AS nganti 90% lan luwih dhuwur, konsumsi THD...

    • 60Watt 12VDC ETL / cETL Phase-Cut Dimoor Indoor Led Driver

    60Watt 12VDC ETL / cETL Phase-Cut Dimoor Indoor Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Litar driver 60 watt sing dipimpin minangka mode voltase pancet voltase input 120VAC sing dipimpin sumber listrik. Supir LED voltase 12V 24V Dimmable minangka kelas ETL / cETL FCC 2 RoHS dirating lan dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level Level US, nganti efisiensi 90% lan luwih dhuwur. Ndhaptar PFC...

China Kasus Besi Kelas 2 Led Driver Supplier

Mode voltase ZhenHuan sing tetep TRIAC / Phase sing bisa dimmable driver nggunakake omah bahan wesi logam kanthi kothak prapatan, level IP20 kanggo panggunaan njero ruangan, nampa sawetara daya output saka maksimal 100 Watt. Transformer daya sing dipimpin seri kasebut nggunakake voltase input 120V 60Hz lan dirancang kanggo nggayuh pager gaya terdaftar ETL / cETL Kelas 2 FCC RoHS lan PFC dhuwur .90.95, garansi 3 taun.

Triac Dimming Indoor Led Drivers

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki