Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > 120VAC Driver Non Dimmable Led > 20W12V DC Lampu Pariwara Lampu Pariwara Lampu Pariwara 20W12V

20W12V DC Lampu Pariwara Lampu Pariwara Lampu Pariwara 20W12V
20W12V DC Lampu Pariwara Lampu Pariwara Lampu Pariwara 20W12V
20W12V DC Lampu Pariwara Lampu Pariwara Lampu Pariwara 20W12V
20W12V DC Lampu Pariwara Lampu Pariwara Lampu Pariwara 20W12V
20W12V DC Lampu Pariwara Lampu Pariwara Lampu Pariwara 20W12V

20W12V DC Lampu Pariwara Lampu Pariwara Lampu Pariwara 20W12V

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZH-20U12-KT

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 20000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL Class 2 FCC RoHS Listed

    Kode HS: 8504401

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Driver sing dipimpin anti banyu yaiku siji PFC sing dhuwur, 20watt 12v 1670ma dc output voltase pancet UL kelas 2 pembalap sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap lampu 12V sing dipimpin nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan sing kalebu 2 tombol kanggo ngaktifake gampang nggawe pilihan sing cocog kanggo lampu kabinet, lampu pita lan instalasi peralatan LED macem-macem. Pembalap sing dipimpin ruangan kalebu Auto Reset, liwat proteksi sirkuit saiki lan cendhak. Efisiensi 90% lan PFC sing dhuwur ngidini driver mlaku kanthi suhu sing sithik. Voltase pancet mimpin sumber nderek fitur desain kothak simpang standar lan NEMA 3R dirating kanggo panggunaan lampu ruangan .

12v ul class 2 led driver


Fitur:


. Kasus Aluminium super kompak

UL8750, Kelas 2, FCC, RoHS

. NEMA 3R - Gunakake njaba

. Auto-Reset Perlindungan kanggo pangayoman overputtage input / output, pangayoman overput lan output overput, amarga suhu

pangayoman, ngatasi pangayoman listrik lan perlindungan circuit cendhak


Spesifikasi:

Voltase Input 120V AC 60Hz

Voltase output 12V DC

Suhu operasi -20 -45 ℃ ( -4 -101 ℉)

Voltase mode Mod

Ukuran (inci) 6,97 " × 2.76 " × 1,38 "

Bobot 720g


Pandhuan Instalasi 12/24-volt

Daya voltase kanthi stabil, stabilized, DC DC

Umum
- Supir iki bakal dipasang sesuai karo Artikel 450 ing Kode Elektrik Nasional lan diinstal dening juru listrik sing profesional lan profesional;
- Priksa manawa driver wis dipasang kanthi ventilasi sing nyukupi kanggo ngidini dissipation panas.

Sadurunge nginstal
- Daya kudu pedhot terus-terusan sajrone instalasi.
- Mirsani polusi output DC 12/24 volt. Gagal mirsani polaritas bisa ngrusak lampu LED.
- Total watek saka kabeh peralatan LED sing digunakake kudu ora ngluwihi maksimal watt rating listrik.

Sambungan Input / Lemah
- Gunakake konektor klem kanggo ngamanake kabel lan kabel.
- Rute lan aman kabel supaya ora bisa dicenthang utawa rusak.
- Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal, sirkuit kurang voltase Kelas 2. Kanggo kabel mlaku ing tembok, gunakake CL2 sing disertifikasi kanthi bener utawa piranti lunak pipa sing cocog lan dipasang. Yen sampeyan ora jelas babagan cara nginstal lan kabel produk iki, hubungi juru listrik. Gagal nginstal piranti iki kanthi bener bisa nyebabake kejut listrik utawa geni.
- Aja nginstal kabel voltase rendah Kelas 2 kanthi padha karo kekuwatan utama AC. Yen kabel AC lan kurang voltase kurang, terus ngarepke ing ngarep 90 derajat.
- Kasus driver kudu dibandhingake sesuai karo NEC Sambungake kabel lemah menyang kawat driver ijo.

Kabel Keluaran
- Nggawa kabel kabel cahya liwat konektor clamping liyane lan sambungake menyang kabel pembalap - positif saka kawat abang (+) lan negatif saka kawat biru (-).


dimmable power supply


Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 25 420 x 250 x 245 199 x 90 x 75 0.72 19



Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > 120VAC Driver Non Dimmable Led

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki