Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > 120VAC Driver Non Dimmable Led

120VAC Driver Non Dimmable Led

Kategori produk dari 120VAC Driver Non Dimmable Led , kami produsen khusus dari Cina, Driver Led Elektronik , Input Driver 120V pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pemasok Lampu Led R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 100W 24VDC UL / cUL Kelas 2 Led Power Transformer

    100W 24VDC UL / cUL Kelas 2 Led Power Transformer

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 FCC RoHS Listed...

    Driver sing dipimpin anti banyu iku salah siji PFC dhuwur, 100watt 24v 4000ma 4160ma dc output voltase pancet kelas UL 2 driver sing dipimpin sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap lampu 24V sing dipimpin nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan sing...

    • 40W 12V / 3.34A Driver Daya Led kanggo Lampu Luar

    40W 12V / 3.34A Driver Daya Led kanggo Lampu Luar

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 FCC RoHS Listed

    Pembalap sing dipimpin anti banyu yaiku salah siji PFC, 40watt 12v 3340ma dc output voltase konstanta UL kelas 2 sing dadi pembalap sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap lampu 12V sing dipimpin nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan sing kalebu 2...

    • 20W24V0.83A Sumber Daya Kaset PFC Aluminium Dhuwur

    20W24V0.83A Sumber Daya Kaset PFC Aluminium Dhuwur

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 FCC RoHS Listed...

    Driver sing dipimpin anti banyu iku salah siji PFC sing dhuwur, 20watt 24v 830ma dc output voltase konstan UL kelas 2 sing dipimpin driver sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap lampu 24V sing dipimpin nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan sing...

    • Kothak Persimpangan Driver 40W 24VDC 120V AC

    Kothak Persimpangan Driver 40W 24VDC 120V AC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 FCC RoHS Listed

    Driver sing dipimpin anti banyu yaiku salah sawijining PFC dhuwur, 40watt 24v 1670ma dc output voltase konstan UL kelas 2 sing dipimpin driver sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap lampu 24V sing dipimpin nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan sing...

    • 80W 24Vdc Driver Led Elektronik UL / cUL RoHS Kadhaptar

    80W 24Vdc Driver Led Elektronik UL / cUL RoHS Kadhaptar

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 FCC RoHS Listed...

    Driver sing dipimpin anti banyu iku salah siji PFC dhuwur, 80watt 24v 3330ma dc output voltase pancet kelas UL 2 sing dipimpin driver sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap lampu 24V sing dipimpin nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan sing kalebu 2...

    • 60W 24Volt 2500mA Driver Led Waterproof PFC Tinggi

    60W 24Volt 2500mA Driver Led Waterproof PFC Tinggi

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 FCC RoHS Listed

    Driver sing dipimpin anti banyu iku salah siji PFC dhuwur, 60watt 24v 2500ma dc output voltase konstan UL kelas 2 driver sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap lampu 24V sing dipimpin nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan sing kalebu 2 tombol kanggo...

    • 60W 12V5A UL Class2 Daya Penyetor Waterproof Led

    60W 12V5A UL Class2 Daya Penyetor Waterproof Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 FCC RoHS Listed...

    Pembalap sing dipimpin anti banyu yaiku siji PFC sing dhuwur, output output konstabel voltase konstensional 60Lt 12v 5000ma dc output kelas UL 2 sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap lampu 12V sing dipimpin nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan sing...

    • 20W12V DC Lampu Pariwara Lampu Pariwara Lampu Pariwara 20W12V

    20W12V DC Lampu Pariwara Lampu Pariwara Lampu Pariwara 20W12V

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL Class 2 FCC RoHS Listed

    Driver sing dipimpin anti banyu yaiku siji PFC sing dhuwur, 20watt 12v 1670ma dc output voltase pancet UL kelas 2 pembalap sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap lampu 12V sing dipimpin nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan sing kalebu 2 tombol...

    • 40Watt 12V ETL / cETL Kelas 2 Transformer Driver Dipimpin

    40Watt 12V ETL / cETL Kelas 2 Transformer Driver Dipimpin

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS...

    Pembalap LED voltase pancing kanthi kothak simpang yaiku 40 watt 12 volt 3.34 output d ampel output tunggal sing digawe kanggo ngrampungake persetujuan safety ETL / cETL UL Kelas 2 RoHS lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Driver listrik sing dipimpin nggunakake omah wesi profil murah sing gampang dipasangake...

    • 20W 24V830mA Bekalan Daya Logam Omah Wesi Led

    20W 24V830mA Bekalan Daya Logam Omah Wesi Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Pembalap LED sing ora dimmoda yaiku salah sawijining 20 volt 2400 830mA dc voltase pancet voltase mimpin driver sing dirancang kanggo ketemu persetujuan keamanan ETL / cETL Kelas 2 RoHS lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap tenaga lampu sing dipimpin nggunakake omah bahan wesi profil murah karo kothak...

    • 20W 12V1.7A Supir Kelas PFC Tinggi 2

    20W 12V1.7A Supir Kelas PFC Tinggi 2

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Pembalap LED sing ora dimmoda yaiku salah sawijine voltase pancet voltase output 20 watt 12 volt 1700mA dc sing dirancang kanggo ketemu persetujuan safety ETL / cETL Kelas 2 RoHS lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap tenaga lampu sing dipimpin nggunakake omah bahan wesi profil murah karo kothak simpang...

    • 40Watt 24Colt Iron Case Non Dimmable Led Driver

    40Watt 24Colt Iron Case Non Dimmable Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL Class 2 FCC RoHS

    Pembalap LED sing ora dimmoda yaiku salah sawijining 40 volt dc output voltase pancet voltase sing didol kanggo ngrampungake persetujuan safety ETL / cETL Kelas 2 RoHS lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap tenaga lampu sing dipimpin nggunakake omah bahan wesi profil murah karo kothak simpang supaya gampang...

    • Tegangan 60Watt 24Volt Konstanta Led PFC Dhuwur

    Tegangan 60Watt 24Volt Konstanta Led PFC Dhuwur

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Pembalap LED sing ora dimmensi yaiku salah sawijine 60 volt watt output voltase pancet voltase 60 watt 24 sing dirancang kanggo ketemu persetujuan safety ETL / cETL Kelas 2 RoHS lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap tenaga lampu sing dipimpin nggunakake omah bahan wesi profil murah karo kothak simpang supaya...

    • 75Watt 24Volt voltase pancet lan driver sing ora bisa diménsi

    75Watt 24Volt voltase pancet lan driver sing ora bisa diménsi

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Pembalap LED sing ora dimmensi yaiku salah sawijining 75 watt 24 volt dc output voltase pancet sing dipimpin driver kanggo ketemu persetujuan safety ETL / cETL RoHS Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap tenaga lampu sing dipimpin nggunakake omah bahan wesi profil murah karo kothak simpang supaya...

    • 100W 24V voltase pancet sing ora bisa dimensi

    100W 24V voltase pancet sing ora bisa dimensi

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Pembalap LED sing ora dimmoda yaiku 100 volt volt dc output voltase 24 volt dc sing digawe kanggo ngrampungake persetujuan safety ETL / cETL Kelas 2 RoHS lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap tenaga lampu sing dipimpin nggunakake omah bahan wesi profil murah karo kothak simpang supaya gampang instalasi...

    • 60Watt 12V Kelas 2 Transformer Supir Led Downlight

    60Watt 12V Kelas 2 Transformer Supir Led Downlight

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Driver driver LED non-dimmable (karo kothak prapatan) yaiku 60 output output output voltase konstwal 60watt 2 sing nggawa driver kanthi garansi 5 taun. Pembalap lampu 12VDC sing dipimpin nampa voltase input universal 120VAC 60Hz lan nggunakake bahan wesi profil profil rendah eko sing ramah kanggo panggunaan njero...

China 120VAC Driver Non Dimmable Led Supplier

Kasus materi material logam ZhenHuan sing ora bisa diremehake nyedhiyakake voltase input 120 volt 60Hz lan garansi 3 taun. Pasokan listrik sing dipimpin yaiku pasokan listrik kothak persimpangan bahan wesi kanthi rating IP20 lan cocog kanggo instalasi njero ruangan, nawakake loro gaya ETL / cETL Kelas 2 FCC RoHS gaya gaya, PFC dhuwur luwih saka 0,95.

Led Strip Light Drivers

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki