Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pembalap Kelas Dimmable 2 > 0 ~ 10V Led Dimirable Led

0 ~ 10V Led Dimirable Led

Kategori produk dari 0 ~ 10V Led Dimirable Led , kami produsen khusus dari Cina, Driver Led Dimmable , Ul Kelas 2 Dimmable Driver pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Driver Led Dimmable 48W R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 20W 12V Konstan voltase 0-10V Driver LED Dimmable

    20W 12V Konstan voltase 0-10V Driver LED Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CLASS 2 LISTED

    Driver LED 0-10V / PWM / Resistansi sing bisa dimmable yaiku mode voltase konstan 20 watt 12 volt 1670ma dc output dimmer driver sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Driver daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup...

    • 24V / 20W UL / cUL Kelas 2 0-10V Driver LED Dimmable

    24V / 20W UL / cUL Kelas 2 0-10V Driver LED Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CLASS 2 LISTED

    Driver LED 0-10V / PWM / Resmusi sing bisa dimmable yaiku mode voltase konstan 20 watt 24 volt 830ma dc output dimmer driver sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Driver daya surem sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup 2...

    • 40W 12V Konstan voltase 0-10V Driver LED Dimmable

    40W 12V Konstan voltase 0-10V Driver LED Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CLASS 2 LISTED

    Driver LED 0-10v sing bisa dimmable yaiku salah sawijining voltase 120VAC Input Amerika Utara, output 40 wattage 12VDC 3330ma voltase led driver tahan banyu sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing nyakup 2...

    • 60W 24V Constant Voltage Driver 0 DimVable Dimmable

    60W 24V Constant Voltage Driver 0 DimVable Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CLASS 2 LISTED

    Driver LED 0-10V sing bisa dimmable yaiku salah sawijining voltase 120VAC Input Amerika Utara, 60 wattage 24VDC 2500mA driver listrik tahan banyu voltase konstan sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing...

    • 75W 24V Konstan voltase 0-10V Driver LED Dimmable

    75W 24V Konstan voltase 0-10V Driver LED Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CLASS 2 LISTED

    Driver LED 0-10v sing bisa dimmable yaiku siji voltase Input Amerika Utara 120VAC, 75 wattage 24VDC 3330mA driver sing dipimpin anti banyu sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo...

    • 40W 24V Konstant Voltage 0-10V Driver LED Dimmable

    40W 24V Konstant Voltage 0-10V Driver LED Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CLASS 2 LISTED

    Driver LED 0-10V sing bisa dimmable minangka voltase input 120VAC, output 40 wattage 24VDC 1670ma voltase terus-terusan nyebabake driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Suplai listrik dimmer sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo...

    • 96W 24V Voltage Constant 0 Driver Driver Dimmable Dimmable

    96W 24V Voltage Constant 0 Driver Driver Dimmable Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CLASS 2 LISTED

    Driver LED 0-10V / PWM / Resistansi sing bisa dimmable yaiku mode voltase konstan voltase 24 volt 4000ma dc output dimmer driver driver sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan syarat emisi sing ditindakake kanggo FCC. Driver daya surem sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil...

    • 60W 12V Konstant Voltage LED Driver Dimmable

    60W 12V Konstant Voltage LED Driver Dimmable

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CLASS 2 LISTED

    Driver LED 0-10V sing bisa dimmable yaiku driver LED dimm output 60 volt 12 volt dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan syarat emisi sing ditindakake kanggo FCC. Driver daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo ngaktifake instalasi sing...

China 0 ~ 10V Led Dimirable Led Supplier

Seri DCV dimmable saka Constant Voltage Kelas 2 Driver LED saka ZHPOWER nawakake kalorone UL 8750 Listed lan CLASS 2 . Kanthi voltase input universal wiwit saka 120VAC, seri driver 12V / 24V DC dirancang kanggo aplikasi komersial, industri lan omah . Dimming 0-10V kita menehi linear linear flicker-flinker sing murah nganti 1% kanthi paling LED lan macem-macem dimenser sing kompatibel.

0-10v dimming led driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki